Mirakelfilm Plus

Joined
Stockholm, Sweden

User Stats

Profile Images

User Bio

MIRAKEL producerar i första hand film, men gör även trycksaker, webblösningar och andra produktioner för att kommunicera det som våra kunder behöver förmedla till omvärlden.
Vi strävar efter att ständigt hålla den tekniska utrustningen uppdaterad till modernaste snitt. I vårt kontor på Östermalmsgatan, finns förutom hyllor fulla av kameror, sladdar, mikrofoner och annat livsnödvändigt vår redigering i vår biograf.
Förutom vass teknik gillar vi att omge oss med vassa hjärnor. Företaget Mirakel har funnits i över 25 år och under den tiden har vi ständigt arbetat med att bygga upp ett stort nätverk av duktiga människor omkring oss. Beroende på produktionernas art och storlek plockar vi ihop ett dreamteam av medarbetare för att uppnå projektets kommunikationsmål anpassad till den ekonomiska verkligheten.
Vi startade 1985 under namnet FirmaFilmarna HB men bytte efter ett tag namn och bolagsform till Mirakel Film & Television AB. Efter millennieskiftet kom även Kommunikation med i företagsnamnet eftersom vi började ta totalansvar för olika kunders mediakommunikation och informationsbehov.
En sak är i alla fall densamma som 1984. Mirakel drivs med samma kraft och kärlek till det vi en gång drömde om av Mikael Hedlund och Mats Karlén.
Under de 25 år vi har funnits som bolag har det blivit en hel del kunder. Vissa jobbar vi fortfarande med, andra finns inte ens kvar. Sammanlagt har det blivit närmare 500 företag, myndigheter, tv-bolag och organisationer genom åren. Men en sak har alla gemensamt – det har varit kul projekt allihop. Att det ska vara en trevlig upplevelse både för kunden och oss har alltid genomsyrat vårt arbete, och vi törs nog säga att det är därför vi nog lyckats så bra genom åren. Vi jobbar tillsammans för en gemensam sak med hög kvalitet och under trevliga former.
Mirakel Kommunikation Film & TV AB har för 7:e året i rad fått AAA-rating av Soliditet. För räkenskapsåret 2010-11 var det endast 2,8% av Sveriges alla aktiebolag som fick högsta kreditvärdighet (AAA).

External Links