Tamara Hernández Ledesma

Joined
Manresa, Barcelona.

User Stats

Profile Images

User Bio

Ja fa anys que els llapis em porten per camins diveros...

He fet Belles Arts a la Universitat de Barcelona, Realització Audiovisual Multimèdia a l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisual de Barcelona), he fet la formació "film de commande et adaptation littéraire" a l'escola de film d'animació La Poudrière (Valence, França). I actualment estic cursant el cicle d'enquadernació artística a l'escola de disseny superior i d'art Llotja de Barcelona.Tot i que m'interessen totes les vessants artístiques, ara per ara em moc pel món de la il·lustració i l'animació. I tinc algunes addiccions: la xocolata, el dibuix, els llibres, els colors, la dansa, el cine i la música...M'en deixo algun?!

Ya hace años que los lápices me llevan por caminos diversos ...

He hecho Bellas Artes en la Universidad de Barcelona, Realización Audiovisual Multimedia en EMAV (Escuela de Medios Audiovisuales de Barcelona), he hecho la formación "film de commande et adaptation littéraire" en la escuela de film de animación La Poudrière (Valence, Francia). Y actualmente estoy cursando el ciclo de encuadernación artística en la escuela de arte y diseño superior Llotja de Barcelona.

Aunque me interesan todas las vertientes artísticas, hoy por hoy me muevo por el mundo de la ilustración y la animación. Y tengo algunas adicciones: el chocolate, el dibujo, los libros, los colores, la danza, el cine y la música ... Me dejo alguno?!

Il ya des années que les crayons m'ont amené pour diverses chemins...

J'ai fait les Beaux-arts à l'Université de Barcelone, et le technicien de l'audiovisuel des médias à EMAV (École audiovisuel de Barcelone), j'ai fait la formation de "Film de Commande et adaptation littéraire" à l'école du film d'animation La Poudrière (Valence, France). Et maintenant je suis dans le cycle de reliure artistique àl'école d'art et de design supérieure Llotja de Barcelone.
Je suis attiré pour tout l'Art mais aujourd'hui je travaill dans le monde de l'illustration et de l'animation. Et j'ai quelques dépendances: le chocolat, le dessin, les livres, les couleurs, la danse, le cinéma et la musique ... Il me manque quelque chose?

External Links

Following

  1. Joan Martín Giménez