Challenge Club

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

Wij gaan jou de little kick inside geven! Iedereen heeft op zijn tijd een serieuze uitdaging nodig, wij weten dat als geen ander. Ben je al toe aan je derde afstandsbediening, heb je al 3.248 keer het vuilnis buiten gezet of is jouw werk net zo uitdagend als een loden deur? Dan is het tijd voor een Challenge...

Wie zijn wij? Een club enthousiastelingen die samen met initiatiefnemer Arthur Verheijen zijn gestart met de eerste Amsterdam Dakar Challenge - een barreltocht van bijna 7.000 kilometer met als einddoel een veiling van de auto’s ten bate van lokale goede doelen. Bovendien wordt het goede doel flink geholpen. Tot nu toe is dankzij de teams een opbrengst van ruim €3.000.000,- voor verschillende goede doelen gerealiseerd! Dit jaar gaan we er weer alles aan doen om via de stichting Challenge For Charity Foundation nog meer geld op te halen voor het goede doel. Bedrijven die ons evenement en het goede doel een warm hart toedragen vertellen we graag meer over de mogelijkheden.

In 2012 is de negende Challenge naar Dakar gereden en ook voor 2013 staat Amsterdam Dakar Challenge weer op scherp. De finish is in Dakar, waarna de teams na een rustdag doorrijden naar Gambia voor de veiling van de auto's. Vertrek doorgaans rond begin november. Eind november staat de 3FM Serious Request gepland. De helft van de fun zit ’m in de voorbereiding maar ook jouw barrel - waar je onderweg langzaam van gaat houden - sturen over onmogelijke pistes is het voelen van de rush in alle aderen. Break the rules en schrijf je nu in!

Get ready for challenging times!!
Naast het organiseren van de volledig ‘unsupported’ Amsterdam Dakar barrelrace, hebben bij ons ook de volgende Challenges het licht gezien: de betoverende Bombay Challenge, de grensverleggende Peking Challenge, de uitdagende Red Sea Challenge en de freezing Noordkaap Challenge.

De Challenge Company zal binnenkort weer van zich laten horen en jou verrassen met nieuwe Challenges. Keywords: originaliteit, low budget, madness, avontuur en natuurlijk het goede doel.

Wil jij vooraan staan bij de inschrijvingen van nieuwe Challenges, laat het ons weten en we plaatsen je op de wachtlijst. Zodra een nieuwe Challenge is geboren ben jij de eerste die het weet, mail naar challenge@amsterdamdakar.com en geef ons jouw e-mailadres en indien gewenst mobiele nummer. Keep you posted....

Contact :

CHALLENGE CLUB
Postbus 13033
3507 LA Utrecht
T. 030-2761601
F. 030-2710325
E. info@amsterdamdakar.com

External Links