Väinö Lestelä

Joined
Espoo

User Stats

Profile Images

User Bio

Perustin ensimmäisen salini vuonna 2007, 23-vuotiaana ja yksin. Tarkoituksenani oli luoda ympäristö, jossa kaikki voivat lähtökohdista riippumatta toteuttaa yhtä laadukasta harjoittelua. Toimiva harjoittelu on jokaisen oikeus ja tarve: isoäidin kuntoilu ei voi laadullisesti poiketa huippu-urheilijan harjoittelusta. Onnistuin tavoitteessani, hyvin.

Pidettyäni lähes seitsemän vuoden ajan täysipäiväisesti kaupallista valmennuspalvelua halusin omistaa enemmän aikaa perheelleni. Vuonna 2014 myin kehittämäni salikonseptin Helsingin Itsepuolustuskoulu HIPKO:lle (katso Hipko Performance Training) ja tiivistin salini Espoon Tapiolaan, kotitalomme alakertaan.

Yksi saleistani oli nimeltään Underground Garage. Nimi kuvasi tilaa hyvin ja sali oli parhaimmillaan treenimaailman The Factory. Nimi toimi myös kunnianosoituksena radio-ohjelma Little Steven’s Underground Garagelle ja UG oli muutenkin salien Radio Helsinki: teimme mitä tahdoimme, mutta rakkaudesta aiheeseen. Nyt on vuorossa paluu juurille, eikä mikään kuvaa salia paremmin kuin vanha Underground Garage, Little Wayne’s Underground Garage.

Tämä sali on laskutavasta riippuen jo seitsemäs salini. Kotisalini on voimanostoklubi, jossa pelataan pingistä lämmittelyksi ja jossa soi Led Zeppelin, Black Sabbath, Motörhead ja välillä jopa vanha Metallica. Ultratyylikäs kotisali, mancave. Valmennan tällä hetkellä muutamaa henkilöä, otan vastaan satunnaisia vierailijoita. Sähköpostia en käytä, minut tavoittaa puhelimitse numerosta: 050-4141994!

Väinö Lestelä

External Links