breganja.com

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

UDRUGA ZALJUBLJENIKA U PRIRODU I EKSTREMNE SPORTOVE
BREGANJA
Osnivačkom skupštinom održanoj 02. studenog 2011 započela je sa radom udruga zaljubljenika u prirodu i ekstremne sportove 'Breganja'. Osnivačkoj skupštini prisustvovalo je dvadesetak članova, svi redom iskusni planinari, visokogorci, alpinisti, speleozi, kajakaši, raftingaši i/ili biciklisti. Doneseno je niz odluka važnih za rad udruge, a neke ključne se odnose na službeno glasilo, aktivnosti i tijela udruge.
Osnovna misao vodilja rada udruge je promocija prirodnih ljepota i sportova koji su s prirodom povezani. Ponajprije planinarenja, visokogorstva, alpinizma, kajakinga, raftinga, biciklizma te speleologije.
Kroz službeno glasilo udruge, internetsku stranicu breganja.com udruga će dnevno objavljivati opise izleta svojih članova sa nekih od najljepših destinacija Hrvatske ali i Europe, a sve to popraćeno fotografijama, video materijalima i komentarima izletnika. Kao dodatak stranici djeluje i Facebook stranica udruge na adresi facebook.com/breganjaextreme na kojoj se i nekoliko puta dnevno objavljuju zanimljivosti iz svijeta ekstremnih sportova.
Uskoro će u sklopu udruge započeti sa radom ljetna i zimska alpinistička škola vođena s jednim od najboljih hrvatskih alpinističkih instruktora. O početku rada škole, članove i sve zainteresirane obavijestiti ćemo na našim stranicama.
Sve zainteresirane pozivamo da se priključe radu udruge te svojim iskustvom doprinesu promociji ekstremnih sportova i prirodnih ljepota kroz udrugu 'Breganja'.
Sve informacije o udruzi možete pronaći na adresi breganja.com te na mail adresi kontakt@breganja.com.